ANTALYA / FİNİKE - Hasyurt Ortaokulu

May

İlçemizde 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında yapılan etkinliklerden olan Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Programı 9 Mayıs 2024 Perşembe günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fadime GÜÇ KELLEOĞLU'nun rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından gerçekletirilen programa Müdür Yardımcımız Murat GEÇGEL, Müzik Öğretmenimiz Avni BAHAR, İngilizce Öğretmenimiz Sedef YEŞİLOĞLU, Okul Öncesi Öğretmenimiz Gamze TÜREL ve Özel Eğitim Öğretmenimiz Adem DEMİR katkıda bulunmuşlardır. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehtap GÖKDEMİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yasin KOÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Sayın Barış FİLİZ, Okul Müdürümüz Sayın Nurten HOYRAZLI, ilçemiz okullarının yöneticileri ve okulumuz öğretmenleri ile velilerimiz katılmışlardır.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında mısra ezberleme etkinliği il geneli video yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi  Deniz ÖĞÜNÇ birinci olmuştur.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışmasında öğrencimiz Melis KATI  birinci olmuştur.

Haz

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Merve KARACAN tarafından yürütülen I work today I save my tomorrow isimli e twinning projesi kapsamında çalışmalar yapıldı. Öğrencilerle birlikte kompost hazırlandı ve bahçede iki bölgeye dikim yapıldı (kompostlu ve kompostsuz ) Süreci gozlemleyen ogrenciler kalan kompostu bir ciftciye hediye ederek süreci tamamladılar.